Peta Wilson aka La Femme Nikita

Regelmatig wordt er gediscussieerd over “wie is nou de lekkerste acteur of actrice”. Daar moet ik dan altijd lang over nadenken, want ik vind de meeste actrices die algemeen knap gevonden worden, vaak een beetje fantasieloos. Goed, Angelina Jolie scoort wel hoog bij me, maar dan vooral in haar Tomb Raider outfit. Girls and guns, ook zo’n fetish van me. Dat brengt me toch op een definitieve keuze voor de nummer 1 in de carrousel: Peta Wilson, beter bekend als Nikita. Wat heb ik genoten van die serie. Nikita was geen barbie met pistooltjes, maar gewoon the girl nextdoor, die niet verstoken van alle menselijke emoties, zich vechtend door de puinhopen sloeg. Een fijn exemplaar, deze dame.

nikitaseasontwo

Advertenties

5 Reacties to “Peta Wilson aka La Femme Nikita”

 1. Jaaaaaaa +1. Helemaal mee eens. Zeker de verschijning als Mina Harker in The League of Extraordinary Gentlemen, geweldig!!! Sowieso vind ik de personage Mina Harker buitengewoon boeiend. Moet jou volgens mij vanwege je heritage ook wel interesseren.

 2. Voor mij is dat toch echt een Française (sorry Van D.). Juliette Binoche hing zelfs al op mijn 3×4 tje? Remember?

  • vandraeckensteijn Says:

   Ja, had die bij die Zwitserse grenspost (zie post over Fucked in La Douce France) de handschoen aangetrokken, dan ha’k misschien nog wel dieper gebukt…

 3. HONG NGUYEN Says:

  Peta Wilson oftewel NIkita: in een woord geweldig actrice !!!Toen had ik niet genoeg krigen en nog steeds van haar serie. Wanneer een aflevering afgelopend was,wilde ik er weer…. Wat een fantastische emotie,actie….haar look haar ogen haar uitdrukking vermogen van het verhaal maakte veel indruk op mij. fantastisch is dat .
  Peta Wilson behoort tot de beste de eerste plaats hollywood ster. Maar waar is ze now??? Na 20 jaar wist ik nog steeds hoe zij er in de serie speelde en als of ik ze gisteren heb gezien.
  Ook Michael speelde door Roy dupuis: hij is ook de beste die er is.
  De andere nikita serie kijk ik niet eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: